Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

   Ο παρών δικτυακός τόπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Το περιεχόμενο του Hyperfoods.gr όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα («περιεχόμενο») χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.

Το Περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας, ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού, για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στο Hyperfoods.gr!

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, το προσωπικό του, οι εξωτερικοί συνεργάτες του και οι εταιρείες που εκπροσωπεί, δεν συστήνουν ή προτρέπουν σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στην Ιστοσελίδα. Εάν κάποιος χρήστης / επισκέπτης του Hyperfoods.gr βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από το Hyperfoods.gr, το προσωπικό του Hyperfoods.gr, ή οποιονδήποτε εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα, αυτό γίνεται με δική του προσωπική και αποκλειστική ευθύνη. 

Πολιτική πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται προκαταβολικά με τραπεζικό έμβασμα η με  Paypal .

Αντικαταβολή, κατόπιν συνεννοήσεως.

Πολιτική αποστολής των προϊόντων

Τα προϊόντα  στέλνονται  στην διεύθυνση που μας λέτε είτε μέσω e-mail είτε μέσω τηλεφώνου με τα πλήρη στοιχειά σας τ.κ. και τηλέφωνο με τους εξής τρόπους :

Είτε με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας,  είτε μέσω ΕΛΤΑ  είτε με δική σας μεταφορική ή courierείτε με την παραλαβή τους από το κατάστημα μας

Ο χρόνος αποστολής πραγματοποιείτε από 1 έως τριάντα ημέρες αναλόγως την διαθεσιμότητα του προϊόντος και του φόρτου εργασίας σε περίπτωση που θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος γίνετε συνεννόηση με εσάς πρώτα.


   Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

 • Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. 
 • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό και για τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. 
 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. 
 • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
 • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας. 
 • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. 
 • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Hyperfoods.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. 
 • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του Hyperfoods.grμε e-mail ή στο τηλέφωνο 213 0300102
 • Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Hyperfoods.gr– Εδέσσης 40, 12243, Αιγάλεω

 

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων / Αποστολή προϊόντος 

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του Hyperfoods.grκαι έχει σταλεί το σχετικό e-mail με την αιτιολόγηση της επιστροφής, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας  ή με τα ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής τότε επιστρέφεται το χρηματικό ποσό σύμφωνα με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών 

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας. 

Εξαιρέσεις

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στην περίπτωση που έχει δοθεί παραγγελία ειδικά για εσάς και για μεγάλο τεμαχιακό αριθμό προϊόντων.

Παρατηρήσεις 

 • Το Hyperfoods.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του. 
 • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το Hyperfoods.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις
 • Στις συμφωνίες χονδρικής παραγγελίας οι όροι πληρωμής και παράδοσης προϊόντων ισχύουν κατόπιν ειδικής συμφωνίας.

 

   Δικαιώματα πνευματικής και εμπορικής ιδιοκτησίας  

Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στον δικτυακό κόμβο Hyperfoods.gr διατίθενται στους επισκέπτες της ιστοσελίδας για προσωπική χρήση και είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας Hyperfoods.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων της αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας και προστατεύονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις. Συνεπώς, κανένα από αυτά δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί και διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια των υπευθύνων της παρούσας ιστοσελίδας.

Εξαιρείται η περίπτωση της αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης www.Hyperfoods.gr